Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (2)

Škrob - kukuřičný škrob

Škrob - kukuřičný škrob

Škrob, také známý jako amylum, je důležitý potravinářský produkt a biomateriál používaný po celém světě pro různé účely. Škrob je bez chuti, nadýchaný bílý prášek, který je nerozpustný ve studené vodě a alkoholu. Škrob je polysacharid složený z 1,4 vazeb mezi glukózovými monomery. Chemický vzorec molekuly škrobu je (C6H10O5)n. Použití: - Potravinářský průmysl - Lepidla (hot-melt lepidla, razítka, knihařství, obálky, štítky, dřevěná lepidla, laminace, automobilový průmysl) - Papírenský průmysl (papírové pytle, papírové povlaky, jednorázové pleny, ženské hygienické produkty) - Stavební průmysl (pojivo pro betonové bloky, azbest, pojivo pro hlínu/vápencové bloky, protipožární sádrokarton, pojivo pro sádru, plnidlo do barev) - Textilní průmysl (velurový sizing, úprava tkanin) - Tisk - Kosmetický a farmaceutický průmysl - Těžební průmysl - Měkké vrty pro ropu - Biodegradabilní plastový film - Úprava kůže CAS číslo 9005-25-8 Molekulární hmotnost Variabilní Hustota Variabilní
Hranolky v Páscích

Hranolky v Páscích

Vyzkoušejte naše slámové hranolky, suché a křupavé, plné intenzivní chuti pravých hranolků.